4 Şubat 2016 Perşembe

Tatli Hayat Kitabı Pena Yayinlari’ndan Çikti

"Tatlı Hayat" oh ne rahat!


ruth recihl blogger
Pena Yayınları - Tatlı Hayat
Güzel bir kitabın haberi vermek istiyorum. ABD’nin dünyaca ünlü yemek dergisi Gourmet’nin baş editörü, ünlü yazar Ruth Reichl’ın son kitabı “Tatlı Hayat”, Türk okurlarıyla buluşuyor.

Pena Yayınları’ndan çıkan “Tatlı Hayat”, bir yemek dergisinde işe başlamak için yaşadığı yerden ayrılan, derginin kapanmasıyla birlikte derginin şikâyet ve tarifler için kullanılan aktif hattında çalışmak zorunda kalan Billie Breslin’in hikâyesini anlatıyor. Dergiyle başlayan macerası onu birbirinden leziz yemeklere, yerel lezzetlere götürüyor. Artık yapayalnız çalıştığı dergideki gizli kütüphanede gizemli mektuplar bulan Billie tarihi, yemek tarihini ama en önemlisi de kayıplar karşısında gösterilen cesareti, gerçekleri kabul etmeyi ve kalbini aşka açmayı öğreniyor.

Aşk ve kayıp üzerine bir roman olan “Tatlı Hayat”ta sürprizlere, merak uyandıran bulmacalara ve mutfağın mucizelerine hazır olun…

Ruth Reichl kimdir?
Gourmet'nin baş editörü olan Ruth Reichl, çoksatan Tender at Bone, Comfort Me with Apples ve Garlic and Sapphires, Not Becoming My Mother kitaplarının yazarıdır. Aynı zamanda iki defa James Beard Ödülünü alan Gourmet's Diary of a Foodie'nin yapımcısı ve Modern Library Food Services'in editörüdür. Gourmet'den önce New York Times için restoran eleştirmeni olarak çalışmıştır. Mutfak ve kültür üzerine dersler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum İçin Çok Teşekkür Eederim, Vakit Bulduğum En Kısa Zamanda Cevaplayacağım...